Vind de leukste reis

Club Med Napitia

Calabrië / Italië
  1 van 8
Genieten van een all inclusive familievakantie aan het strand van Calabrie - de parel van Zuid-Italië - in Club Med Napitia.

De sterke punten:

● Een locatie boordevol natuur: 20 ha waarvan 10 met pijnbomen langs het strand
● Baby's zijn welkom van 4 t/m 23 maanden in de Baby Club Med®*
● Club Med schoonheidscentrum* (vanaf 12 april), centrum van welzijn in het hart van het Clubdorp
● Gevarieerd sportaanbod: zeilen (vanaf 15 mei), kajak (vanaf 15 mei), skaten (vanaf 1 juni), tennis...
 

Accommodatie:
De Club kamer is standaard inbegrepen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunt u kiezen voor een kamertype op maat (tegen meerprijs), bijv. een Deluxe kamer of Suite. Clubdorp Napitia met 596 kamers, verdeeld over 2 hotels en bungalows. Het hotel bestaat uit verschillende gebouwen. Alle hotelkamers beschikken over een balkon. Het tweede gedeelte, "8 Stecche" genaamd, bestaat uit bungalows. Deze liggen in het hart van het Clubdorp en bestaan uit een benedenverdieping en een eerste verdieping zonder lift. 

Kinderopvang:
Uw baby wordt met liefde en aandacht verzorgd door onze deskundige G.O®. Na het ontbijt met de ouders, gaat de Baby Club Med® van start met een hartelijk welkom voor ieder kind, leer- en doespelletjes, maaltijden en een dutje; het programma is zo samengesteld dat kinderen plezier hebben en in hun ritme blijven. Leer- en doespelletjes, wandelingen, een dutje en daarna spelletjes in de buitenlucht Tegen vier uur krijgen de kinderen iets kleins te eten en te drinken. Vanaf 18.30 uur is het Babyrestaurant geopend waar de ouders hun kinderen zelf te eten kunnen geven.
 

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate