Vind de leukste reis

Marina di Venezia

Cavallino-Treporti / Veneto / Italië
  1 van 4

In onze mobilehomes kunt u nóg luxer kamperen, want u heeft de beschikking over een eigen badkamer en toilet. De mobilehomes zijn van hoge kwaliteit, gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien en nieuw geplaatst in 2011. Ook beschikt u over een complete keuken met volledige keukeninventaris inclusief een elektrische waterkoker en een Nederlands koffiezetapparaat. In de mobilehomes zijn 2-pers. en 1-pers. dekbedden en kussens aanwezig, zodat u zelf alleen hoeft te zorgen voor hoeslakens en kussenslopen. De mobilehomes zijn allemaal voorzien van airco en mocht het in het voor- of naseizoen 's avonds te veel afkoelen, dan zet u gewoon even de verwarming aan.

Mobilehome model Sunset Superior met airco:
Goed nieuws voor liefhebbers van ruimte en luxe. Met veel succes introduceerden we afgelopen jaar een extra grote en luxe mobilehome, de 'Sunset Superior'. Deze ruime mobilehomes zijn speciaal voor Gustocamp ontworpen en zijn van hoge kwaliteit, luxe ingericht en beschikken over een derde slaapkamer. Natuurlijk beschikken alle Sunset Superiors over airconditioning en een stenen terras met luxe luifel, zodat u ook gedurende de heetste uren van de dag of tijdens een regenbui van uw terras kunt genieten.

Naast een badkamer met ruime douchecel en wastafel is er een apart toilet, wat u extra comfort geeft gedurende uw verblijf. Goed slapen is belangrijk! Naast een ouderslaapkamer met een 2-persoonsbed zijn er 2 kamers met 2 1-persoonsbedden, waarvan er 1 bed kan worden ingeklapt, zodat deze kamer ook geschikt is om er een babybedje te plaatsen. Een 7e slaapplaats is er eventueel in de woonkamer.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate