Vind de leukste reis

La Vallée d'Aups

Aups / Provence-Alpes-Côte d’Azur / Frankrijk
  1 van 7

Een zeer aantrekkelijk, relatief nieuw en kleinschalig villapark in een zeer geliefde streek. Het karakteristieke Aups vertegenwoordigt het goede leven in de Provence ten voeten uit; op de wekelijkse Provençaalse markt vindt u produkten als zwarte truffels, verse geitenkaas, zongerijpte groenten, versgeperste olijfolie en heerlijke wijnen. 

Accommodatie: Een leuk en ruim opgezet villapark met een pleintje met een fontein als centraal punt. De 17 vrijstaande Provençaalse villa's zijn van privé-eigenaren waardoor de indeling en inrichting kan verschillen. Ze zijn echter wel altijd luxueus ingericht, voorzien van een plavuizen vloer en met een etage uitgevoerd.

Type 100: vierkamervilla (max. 6 pers.):
Opp. ca. 127 m². Entree. Ruime en smaakvol ingerichte woonkamer. Goed ingerichte, open keuken met o.a. 4 kookplaten, koelkast, magnetron of oven, afwasmachine, koffiezetapparaat en meestal wasmachine. Drie tweepersoonsslaapkamers. Apart toilet. Twee badkamers met bad of douche en toilet. Terras voor de woonkamer met meubilair. Tuin van 700-1000 m².

Type 200: vijfkamervilla (max. 8 pers.):
Opp. ca. 138 m². Als de vierkamerbungalow, maar met in totaal vier tweepersoonsslaapkamers en twee badkamers met bad of douche en toilet. Tuin van 1000-3000 m².

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate