Vind de leukste reis

Landal Rehrenberg

Viehhofen / Salzburgerland / Oostenrijk
  1 van 4

's Zomers geniet u in het Oostenrijkse Salzburgerland van de schitterende natuur en de vele bezienswaardigheden van het gebied rondom Zell am See en Kaprun. Hier maakt u bergwandelingen, ervaart u waarom het hier een Nordic walking- en mountainbikeparadijs is en gaat u misschien wel raften of paragliden.  Op Landal Rehrenberg is van alles te doen voor jong en oud. Hieronder vindt u meer informatie over de diverse Fun en Entertainment-programma's.  

Kinderfaciliteiten op het park: Landal Rehrenberg beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een speelhal met flipperkast, tafeltennistafel, biljart, SEGA voetbal en airhockey, spelverhuur bij de receptie (o.a. X-Box en Gameboy), een kleine speeltuin, kleine boerderij, een verwarmd buitenbad en een kleuterbad (binnen).

Bollo Club en Fun en Entertainment-programma: Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er van december t/m maart en in de vakantieperiodes een fun & entertainment-programma georganiseerd onder leiding van een Fun & Entertainment-team.   
 

Laten we eens in de zomer gaan... Raften, wandelen door de bergen, golfen, zeilen, klimmen, langlaufen én snowboarden? Tjonge, dat kan nooit in één vakantie. Of toch wel? De hoge bergen zijn in de zomer het terrein van wandelaars en mountainbikers, maar in de winter razen hier fanatieke skiërs en snowboarders voorbij. Of gaan we deze zomer op de gletsjer skiën? Het leven in het dal bestaat uit langlaufen, fietsen en culturele uitstapjes naar de typisch Oostenrijkse dorpjes. Maar gelukkig is de zuivere berglucht ook ideaal om eens te ontspannen. Lekker achterover liggen dus of een lange wandeling maken. Nergens aan denken en genieten van de rust, de ruimte rondom en adembenemende natuur! 

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate