Vind de leukste reis

Familotel Granfamissimo, tophotel voor KLEIN en groot

Bad Mergentheim / Baden-Württemberg / Duitsland
  1 van 6

Granfamissimo is het Lifestyle-Familotel. Bad Mergentheim. Hiermee moet u kennis maken. De recreatie, spel en avonturenwereld houdt niet op bij de ingang van het hotel: langs de Tauber loopt een van de mooiste fietsroutes van Duitsland, mountainbike-routes lopen over zowel onbegaanbaar als romantisch terrein en de vlakbijgelegen Jagst geldt als een Eldorado voor kanoërs. Direkt bij het hotel vindt u een binnenmanege, zwembad, botenverhuur, tennis- en golfbaan, een rolschaats- en inline-skatebaan en nog veel meer. En op de coole kartbaan voelen niet alleen de youngsters zich een soort Schumacher.

Een bijzondere attractie is ook het wildpark met het meest gevarieerde wildbestand van Europa. De Duitse Ordenstad bekoort door haar historische gebouwen uit de middeleeuwen en door haar bijzondere charme van een kuuroord met internationale faam. Granfamissimo is ook een ideaal vertrekpunt voor het verkennen van het lieflijke Tauberdal met zijn schilderachtige wijnplaatsjes en voor tochtjes langs de Romantische Strasse (Romantische Straat). U kunt zich verheugen op een keur aan historiche schatten en veel, veel natuur.

Verblijf: Granfamissimo biedt 85 kamers met een moderne vormgeving en een uitgekiende functionaliteit. U kunt kiezen tussen appartementen met een kookhoek, variabele meer kamer combinaties met ruimte voor de kinderen of standaard tweepersoonskamers.

Eten en drinken: U kunt bij ons genieten van culinaire heerlijkheden. Voor kinderen is het luilekkerland, natuurlijk in hun eigen kinderrestaurant. En verder? De grote banketzaal en het zonnige terras met uitzicht over het dal van de Tauber, de bistro...

Kinderdromen: Een uitgebreid kinderparadijs met veel kleurrijke verrassingen, ravotten in een reusachtige speeltuin, avonturenhoeken. Voor de ouder kinderen een Internet-Café, een klimwand, BBQ-avonden met kampvuur, ein multimediaruimte met toneel en lichttechniek, een „Music-Box“ met coole hits.

Wat ouders graag willen: Aardige, kompetente kinderopvang gedurende minimaal 35 uur per week, babyfoon, indien gewenst een oppas, compleet ingericht babylokaal en veilige speelzones.

Welbevinden: Geniet van ontspanning tijdens uw vakantie, misschien in de wellness-area met warmwaterfontein, stoombad en avonturendouche. Of in de beauty-salon van het hotel met haar veelzijdige programma van klassieke gezichtsbehandeling tot een totale massage.

Overigens, in nauwe samenwerking met de Dr. Vötisch-klinieken worden medisch-therapeutische ingrepen en gezondheids check-up's aangeboden. 

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate