Vind de leukste reis

Familotel Feldberger Hof, tophotel voor KLEIN en groot

Feldberg / Baden-Württemberg / Duitsland
  1 van 4

Wij bieden u veel meer dan traditie uit het Zwarte Woud. Geniet u bij ons van het volledig nieuwe vakantiegevoel voor het hele gezin: een mengeling tussen gezelligheid en avontuur, comfort en vrijheid.

Ligging: bij de Feldberg op 1300 m, in het natuurreservaat Feldberg, in de drielandenhoek Duitsland, Zwitserland en Frankrijk.

Verblijf: U zult zich thuisvoelen zowel in de gezellige tweepersoonskamers als in de ruime, modern ingerichte 2 en 3 kamer appartementen, sommige met serre. Tot de inrichting behoren: telefoon met buitenlijn, kamersafe, minibar, sat-TV, en föhn.

Eten & drinken: Avonturengastronomie met Bergdörfle (ned.: bergdorpje), wintertuin met speelhoek,
restaurant mit hooi-kruiden-specialiteiten, Badener Stube met cocktailbar, disco-pub.

Kids: De avonturentuin „Villa Wuschel“ (220 m2) is optimaal voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar, in de vakantietijd is er animatie voor de diverse leeftijdscategorien (disco, quiz, hotelrally, kegelen, midgetgolf, klimmen, volleyballen, basketballen, voetballen, hockeyen, junior ranger insigne enz.), kinder-fun-park, ontmoeting voor de jeugd, speeltuin. Buiten de vakanties bieden opvang voor baby's en kleine kinderen.

Uitstapjes: Europapark Rust, Steinwasenpark, de waterval van de Rijn bij Schaffhausen, Titisee en Schluchsee (Schluchmeer), Bodensee (Bodenmeer) met het eiland Mainau, Freiburg, Basel (CH), Zürich (CH), Luzern (CH), Colmar (F), Elsas (F), musea, museummijnen, wijngebieden in aanleg enz. enz.

Sport & Wellness: Zwemparadijs met groot overdekt zwembad, kinderbad, 50 meter lange waterglijbaan, ligweide, sauna met buitenverbinding. Fitnessruimte met cardio-cirkel-training, krachttraining, spinning, aerobic etc. Sport zoals squash, volleybal, badminton, basketbal, tafeltennis. Wellness-eiland voor HEM en voor HAAR met massage en cosmetische behandelingen.

Winter: direct aan de pistes en loipenverbindingen, 28 liften (Liftverbond Feldberg), 36 afdalingen met een verschillende moeilijkheidsgraad, vrijwel sneeuwzeker vanaf december door sneeuwkanonen, sneeuwschoenwandelingen, skischolen, skiverhuur, cursussen voor kinderen, sleeverhuur.

Zomer: Een wandelgebied met veel afwisseling, voor rustige tochtjes alleen, met een gids of grote dagtochten, die wat meer inspanning vergen. Een uitstekend mountainbikegebied/ downhill-routeTodtnau. Een zeer goed bewegwijzerd fietsgebied voor makkelijke tot zware tochten. Mogelijkheden om te zeilen en te surfen op het Schluchmeer en het Bodenmeer. Het bergtourcentrum is geopend van mei tot oktober voor mountainbikeverhuur en Nordic-walking-touren.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate