Vind de leukste reis

Familotel Krug, tophotel voor KLEIN en groot

Warmensteinach / Beieren / Duitsland
  1 van 5

Familotel Krug is een 4 sterrenhotel in het Beierse Woud, een babyhotel met opvang ook voor de allerkleintsten. Maar natuurlijk een cool animatieprogramma voor de oudere kinderen. Er zijn speelkamers, een overdekt zwembad met zwemlesmogelijkheden en
in de winter begint de kinderskiles direct bij het hotel.  Het luchtkuuroord Warmensteinach ligt in een wijds, zonnig dal van het Fichtelgebergte. Overal waar u gaat en staat, kunt u van de schoonheid van het landschap genieten.

Uitgebreide wandelingen door de beboste bergen van de omgeving beloven een fantastisch ontspannen effect in alle jaargetijden. In de winter kunt u door de besneeuwde bossen wandelen, op de geprepareerde loipen onderweg zijn of met een vlotte "Schwung" van de piste suizen. Bayreuth, Kulmbach, Nürnberg of Marienbad in Tsjechië zijn met de auto snel te bereiken. BBQ-plaats, avontuurlijk eten met nieuwe speelkameraden, speelweide met basketbalnet, voetbaldoel en speelplaats, paardrijden in Weidenberg, wandelen, fietsen of inline-skaten, goudwassen in Goldkronach. Wekelijks programma vol afwisseling voor volwassenen, zoals sneeuwschoenwandelingen, Nordic Walking, uitstapjes, wandelingen en veel meer.

Wellness en winter:
Naast de Frankische gastvrijheid wacht de bezoekers van Familotel Krug een avonturenzwembad met geïntegreerde whirlpool, een sauna, een stoombad en een fitnessruimte. Direct naast het hotel bevindt zich een rodelbaan, in de nabije omgeving staan sleepliften en een gondel (1024 m) tot uw beschikking. Golfen, 2 x 18 holes golfbanen, op ca. 20 km.

Kamers: Slaap-–en wooncomfort biedt het hotel in diverse categorieën. Royale suites of familiekamers voldoen aan hoge eisen. Alle kamers zijn uitgerust met douche, toilet, telefoon, satelliet-tv en grotendeels met balkon en kluis.

Gastronomie:
Voor de inwendige mens zorgt de chef persoonlijk. Hij hecht grote waarde aan kwaliteit en versheid. Mensen met allergische aandoeningen, coeliakie en zenuwaandoeningen vinden in Familotel Krug een individuele verzorging.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren




Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate