Vind de leukste reis

Zeilen met het gezin

Enkhuizen / Noord-Holland / Nederland
  1 van 4

Een avontuurlijke vakantie voor het gezin. Tijdens deze speciale zeilvakantie zeilt u samen met andere (eenouder-) gezinnen met kinderen tussen de 4 en 12 jaar van de ene havenplaats naar de andere. De reis begint maandag om 12:00 uur in Enkhuizen waar u kennismaakt met schip, de bemanning en de andere gezinnen. Na een korte zeilinstructie gaan de trossen los. De bemanning leert zowel de ouders als de kinderen de fijne kneepjes van het zeilen.

De tocht begint maandag om 12:00 uur in Enkhuizen waar u kennismaakt met het schip, de bemanning en de andere gezinnen. Na een korte zeilinstructie gaan de trossen los. De bemanning leert zowel de ouders als de kinderen de fijne kneepjes van het zeilen. Het schip zeilt de komende dagen over het IJsselmeer en het Wad. Elke avond overnacht u in een andere haven. Denkt u bijvoorbeeld aan een overnachting in het pittoreske Medemblik.

Vanaf Medemblik zeilt het schip naar Texel, één van de prachtige waddeneilanden die Nederland rijk is. Op Texel kunt u de kaasboerderij, het juttersmuseum of het zeehondencentrum Ecomare bezoeken. De volgende dag geniet u tijdens de zeiltocht naar Makkum van de prachtige natuur van de Waddenzee. Misschien ontdekt u onderweg nog zeehonden! Via Stavoren eindigt de reis vrijdagmiddag weer in de haven van Enkhuizen en kunt u terugkijken op een ontspannende vakantie.

Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate