Vind de leukste reis

Camping Neumuhle

Ermsdorf / Diekirch / Luxemburg
  1 van 6

Camping Neumuhle bevindt zich in het midden van Luxemburg.  Vlakbij Diekirch in het plaatsje Ermsdorf. Het Mullerthal biedt prachtige rotspartijen en uitzichten. De omgeving noemt men niet voor niets Klein Zwitserland wat het best tot zijn recht komt tijdens wandeltochten. Wat overheerst is het prachtige groen van de heuvels en de rust die deze omgeving uitstraalt. Neumuhle is een terrassencamping waardoor u een prachtig uitzicht over de omgeving heeft. Langs de rand en het “benedenplein” loopt een beekje met een klein watervalletje. De plaatsen zijn ruim en voorzien van elektriciteit. Wij zijn een prijsgunstige, 4 sterren camping waar het prettig vertoeven is.

Door de centrale ligging zijn dagtrips naar vele toeristische bezienswaardigheden en pretparken mogelijk. Enkele mogelijke trips zijn, stad Luxemburg, Trier, Echternach, Bastogne, oorlogsmuseum in Diekirch, Maginot linie, diverse winkelcentra, overdekt zwembad in Mersch, kopermuseum in Rumelange, kinderspeelpark Eifelpark, div. kartbanen, survival baan in Vianden, prachtige kastelen route enz. Er is een avontuurlijke speeltuin die  borg staat voor vele uren plezier. Met o.a. een ridderkasteel, klimwand, tafeltennistafels, jeux de boules baan, schommel, raket, wip, draaimolen, enz.
Een zwembad (10x5meter - diepte 1,25) is voor jong en oud een aangename verfrissing tijdens de zomermaanden..

Ons recreatieteam verzorgd in het hoogseizoen elke dag, behalve zondag, een volledig programma voor de jongeren tot 14 jaar met sport en spel. Met o.a. kinderdisco, te gekke spelletjes, tafeltennis, knutselen, bezoek aan de boer, te veel om op te noemen.
Met volleybal, tafeltennis, biljart, jeu de boules, dart en een uitgebreide avondanimatie vermaken we de volwassenen. Er zijn op de camping geen disco toestanden om de nachtelijke rust te garanderen.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate