Vind de leukste reis

RONDREIS ENGELAND OF SCHOTLAND

Brunston Castle / Engeland
  1 van 3

Gaat u voor luxe, comfort en ontspanning, dan gaat voor Brunston Castle. Vanaf de moderne bungalow maakt u kennis met Zuid-Schotland: kastelen, bruisende steden en een prachtige kustlijn liggen aan uw voeten. Boek nu dit populaire vakantiepark!

Brunston Castle 

Terwijl u onderweg van Newcastle naar Dailly alvast kennis maakt met het fascinerende Schotland, bent u al bijna aangekomen op Brunston Castle. Een rustig gelegen, luxe vakantiepark met comfortable bungalows die van alle gemakken zijn voorzien. Naast het park vindt u een 18-hole golfbaan met een uitstekende eetgelegenheid. De Nederlands sprekende, vriendelijke beheerders vertellen u alles over de mooie omgeving.

Schotse kustplaatsen, kastelen en golfen 

Langs de kustlijn kunt u heerlijk uitwaaien. Ook vindt u hier fantastische kustplaatsen zoals Turnberry, Port Patrick en Mull of Galway. Maar ook de grote steden Ayr, Glasgow en Edinburgh mogen niet op uw lijstje ontbreken. In Edinburgh vindt u ook het schitterende Edinburgh Castle. Leuk voor volwassenen, geweldig voor kinderen! Meer kastelen in de omgeving zijn Castle, Dunure Castle en Dean Castle. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen bij de beste mountainbike routes van Schotland.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate