Vind de leukste reis

Explore Botswana

Maun / Botswana / Botswana
  1 van 7
U bent op zoek naar het echte avontuur en houdt van uitdagingen... U wilt op self-drive in Botswana, maar wil graag hulp bij het regelen van uw reis... Of u heeft niet de tijd of de mogelijkheden om alles zelf regelen... Ontdek Botswana samen met ons!

Botswana is wild. Het is een land dat een overweldigende natuur kent. De parken die het land rijk is zijn enorm divers, van deltalandschap tot aan de droge Kalahari woestijn. Dit brengt ook al de soorten ‘wildlife’ met zich mee die men zich maar voor kan stellen. Botswana is avontuurlijk en een self-drive vakantie dient bijna gezien te worden als een expeditie.

Het is een land bij uitstek geschikt voor reizigers die het rijden in een 4X4 op ruige en spannende wegen niet schuwen. Wanneer men kiest om (deels) te kamperen overnacht men op de meest wilde plekken. Het zou zo maar kunnen dat er olifanten of hyena’s over de kampeerplaats lopen.
 
Kiest men voor meer luxe, dan kan dat natuurlijk ook. Men hoeft dan echt niets in te leveren wat natuurschoon of avontuur betreft. Het wordt een vakantie om nooit te vergeten. De lodges hebben erg veel te bieden en zijn vaak gelegen op de meeste schitterende plaatsen.
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate