Vind de leukste reis

B&B Villa le Monde

La Roche-en-Ardenne / Ardennen / België
  1 van 6

Wij hebben speciaal voor de fiets liefhebbers een aantrekkelijk arrangement gemaakt waarbij u 2,5 dagen kunt mountainbiken/wielrennen! Dit arrangement is uitermate geschikt voor groepen en bedrijven! U kunt het arrangement elke gewenste dag aanvangen (er is een mogelijkheid dat wij de zaterdag als aanvangsdag weigeren).

Minimaal drie volle dagen fietsen door de valleien, over de heuvels en met afdalingen in de Ardennen, heerlijk slapen en eten, genieten van de verschillende accommodaties en de prachtigste beschreven routes. De routes leiden je bijna zonder uitzondering over kleine weggetjes met weinig verkeer. Je komt in kleine dorpen en gehuchten, ver van de drukte van de hoofdwegen.

Programma:

- Aankomst Villa le Monde v.a. 16.00 uur (in overleg kunt u met mountainbiken/wielrennen al beginnen voor de incheck!!.  U kunt gelijk aanvangen met  mountainbiken of Racefietsen of het gezellige La Roche en omgeving verkennen.

- Er is een mogelijkheid om naast dit arrangement ook op de eerste dag dinermogelijkheden te bestellen. Gaarne dit aan te geven maximaal 3 dagen vooraf.

 

Type B&B
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate