Vind de leukste reis

La Bastide en Ardèche

Sampzon / Provence-Alpes-Côte d’Azur / Frankrijk
  1 van 5
Voor wie een onvergetelijke vakantie wil doorbrengen in een mooie afwisselende streek in het zuiden van Frankrijk, vol prachtig natuurschoon, historische schatten én een aangenaam klimaat, is RCN la Bastide en Ardèche een perfecte keuze. Kamperen kan op een van de ruime kampeerplaatsen, maar ook een verblijf in een van de nieuwe stacaravans of de vierpersoonsstudio behoort tot de mogelijkheden.

RCN la Bastide en Ardèche ligt heel idyllisch aan de voet van Château Sampzon en direct aan de oever van de rivier de Ardèche. Op het zonneterras met uitzicht op het zwembad kunt u onder het genot van een hapje en een drankje genieten van de gezellige bedrijvigheid om u heen. De kinderen spelen naar hartenlust in het naastgelegen kinderbad. Verspreid over het terrein staan leuke speeltoestellen voor de kinderen.

Ook beschikt RCN la Bastide en Ardèche over een tennisbaan, vier tafeltennistafels, een jeu-de-boulesbaan en twee sportvelden. Van mei tot september organiseert het recreatieteam leuke programma’s met voor elk wat wils. Of u besluit met het hele gezin tot een dagje strand! Ver hoeft u niet te gaan, want het zandstrand van de rivier de Ardèche ligt naast de deur en is een garantie voor urenlange waterpret: een ideale plek om dammetjes in het water te bouwen, te zwemmen, spelevaren, vissen en te zonnen.
 
Een aanrader is een kanotocht te maken op de Ardèche. U vaart dan onder de imposante Pont d’Arc door en kunt zo de Gorges de l’ Ardèche verkennen. In de Ardèche is veel te ontdekken. Na iedere bocht wacht een nieuwe verrassing: kleurige zonnebloem- en lavendelvelden, wijngaarden, bossen, vlakten met olijfbomen en oude rotspartijen en imposante - in de heuvels verscholen – kastelen. Drie rivieren kronkelen door dit gebied. De omgeving leent zich ook uitstekend voor allerlei sportbeoefening. Wandelen, fietsen, paardrijden, abseilen, kanoën of kajakken: het kan allemaal! Compleet met uitgestippelde routes en toeristische beschrijvingen.
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate