Vind de leukste reis

Camping les Collines de Castellane

Castellane / Provence-Alpes-Côte d’Azur / Frankrijk
  1 van 5

Een onvergetelijke vakantie in een uniek beschermd natuurgebied, het nationale park van de Verdon. Dat is wat RCN les Collines de Castellane te bieden heeft. Met de riante kampeerplaatsen, de comfortabel ingerichte caravans en chalets, de goede voorzieningen en het prachtige uitzicht op de hellingen van de Montagne de Teillon bent u verzekerd van een fantastische reisbestemming.

Het speelse en leuke verwarmde zwembad is dé grote trekpleister voor jong en oud. Kinderen zijn spelend en spetterend uren zoet in het water en op de driedubbele glijbaan. Menige gast zal verkoeling zoeken en vinden op de bruisbank en in de spetters van de waterval. Op het terras bij het restaurant kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje kijken naar de gezellige bedrijvigheid bij de tafeltennistafels, jeu-de-boulesbaan, zwembad, tennisbaan en (verhard) voetbalveld. Elders op het terrein zijn nog diverse speeltoestellen en een basketbal- en volleybalveld.

Van mei tot september organiseert het recreatieteam leuke, (ont)spannende, sportieve en leerzame activiteiten voor jong en oud. De ligging van de camping daagt uit tot actie: parapenten, raften, Hydro-speden, kanoën, paardrijden, golfen en nog veel meer. Op maar enkele kilometers van Castellane is een groot stuwmeer. Een prachtig meer midden tussen de bergen waar u heerlijk kunt zwemmen, waterfietsen en spelevaren.
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate