Vind de leukste reis

Apparthotel Heidi

Rabla - Rabland / Zuid-Tirol / Italië
  1 van 6

Bij Aparthotel Heidi zeggen ze zelf dat ze alles in huis hebben voor een perfecte vakantie: hier klopt alles is hun slogan! Wij geven ze geen ongelijk: een prachtig ingericht huis met  comfortabele appartementen, een zwembad, wellness en er is volop te spelen zowel binnen als buiten. Heidi heeft tevens diverse baby- en kindervoorzieningen zoals kinderbedje, babyfoon, rugdragers, fietsjes etc.

 

Voor de kinderen en soms voor het hele gezin wordt er van alles georganiseerd o.a. knutselen, kampvuur, bergtochten, pizza bakken, waterspelletjes, schat zoeken. De omgeving is ronduit schitterend. Bergen met watervallen, dalen met boomgaarden en knusse dorpjes, steden met cultuur en leuke terrasjes. Kortom alles voor een heerlijke vakantie met het hele gezin!

Kinderen:
Faciliteiten: uitgebreid Kids-pakket *rugdraagzakken *speelkamers met o.a. ballenbak, speel/knutselhoeken en deel voor iets grotere kinderen met o.a. playstation, tafelvoetbal en kleine klimwand *limonade in de kinderopvang *kinderfietsen, driewielers, autootjes, steps *fietshelmen en kinderzitjes *tafeltennis *lig/speelweide met speeltoestellen en overdekte zandbak *in de omgeving zijn diverse leuke familiewandelpaden o.a. langs beekjes. Kinderopvang: *gratis opvang/animatie v.a. 3 jaar, ma. t/m vrij., ca. 10.00-18.00 uur (o.a. pizza bakken, olympiade, watergevecht, knutselen, schatzoeken, wandeling met picknick, kampvuur, schminken)

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate