Vind de leukste reis

Veluwse Bron

Emst / Veluwe / Nederland
  1 van 3
Meer dan 21 hectare sauna, beauty en wellness.
Rust en ruimte midden in de natuur. Dat biedt de Veluwse Bron. Bij het grootste wellnessresort van Nederland is het nooit te druk. De hoeveelheid aan sauna’s, baden, whirlpools en andere wellnessfaciliteiten in deze Spa zal u verbazen. Mooie faciliteiten binnen en een compleet wellnessdorp buiten. Een dag is haast te kort om van alles te genieten. Met drie verschillende restaurants is er ook op culinair gebied genoeg te ontdekken. Laat u zelf verrassen bij de Veluwse Bron.

Voor het eerst naar de sauna?
Kent u iemand die nog nooit naar de sauna is geweest en wilt u iemand voor de eerste keer meenemen? Wilt u samen voor het eerst van een dagje sauna en wellness genieten? Schroomt u om naakt de faciliteiten te gebruiken en wilt u eerst de kat uit de boom kijken?  Dat alles kan bij de Veluwse Bron! Hét wellnessresort voor de eerste keer. Ideaal voor diegene die nog geen ervaring heeft met deze heerlijke manier van ontspannen. Bij de Veluwse Bron is volop rekening gehouden met de onervaren bezoeker. Het begint al bij het omkleden. In uw eigen kleedhokje in een riante kleedruimte trekt u een comfortabele badjas aan. Vervolgens gaat u in het wellnessresort bekijken wat het allemaal te bieden heeft en ontdekt u de enorme rust en verscheidenheid aan ruime faciliteiten. Zo stelt u vast dat een dagje wellness niet spannend maar vooral ontspannend is.
 
2-daagse Wellness Specials:
Samen genieten van een paar dagen wellness en heerlijk ontspannen op de Veluwe. Dat kan met een 2-daagse Wellness Special. Een selectie van de mooiste behandelingen, heerlijk eten en comfortabele hotels op steenworp afstand maken deze Wellness Specials tot een ware beleving. Kom volledig tot rust en laat de dagelijkse hectiek achter. Reserveert u een van deze specials voor 2 personen, dan zorgen wij ervoor dat u alle behandelingen samen in een duobehandelruimte ondergaat, uiteraard op basis van beschikbaarheid. En om het u extra makkelijk te maken hebben wij gebruik van badjas, handdoeken en badslippers standaard inclusief bij deze tweedaagse arrangementen.
Overnachten nabij de Veluwse Bron:
In de buurt van de Veluwse Bron kunt u overnachten in prachtige hotels en sfeervolle Bed & Breakfast accommodaties waarvan de meeste op nog geen 15 minuten rijden liggen. Rustiek gelegen in een natuurrijke omgeving midden op de Veluwe. Een betere afsluiting van een heerlijk dagje wellness is niet voor te stellen. Indien u een arrangement bij de Veluwse Bron boekt, dan reserveren wij graag een overnachting voor u! Het is helaas niet mogelijk om met een camper te overnachten op de parkeerplaats van de Veluwse Bron.
 
Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate