Vind de leukste reis

Falkensteiner Hotel Cristallo

Rennweg am Katschberg / Karinthië / Oostenrijk
  1 van 7

Het wellnesshotel Cristallo staat direct op de skipistes van Katschberg op slechts 50 m van het vertrekpunt van de skiliften. Vanaf de balkons van het hotel kunt u uw kinderen zien skiën op de makkelijke kinderpistes. Het hotel is pas gerestaureerd en ademt een echte bergsfeer uit. De grote lobby en de bar met uitzicht vallen op door hun “style”. De leeszaal met open haard is romantisch en de restaurantzaaltjes hebben prachtige grote ramen. Een fantastisch wellnesscentrum met zwembaden.

U zult verbaasd staan over de hele beautyfarm, en vooral over de beautyfarm & SPA met kinderzwembad. Hier is het hele gezin welkom. Van de family-kamers die speciaal voor kinderen zijn ontworpen, tot de miniclub met zijn prachtige zwembad met reuzenglijbaan, tot alle voorzieningen van het hotel die ook op maat zijn gemaakt voor kinderen.

Miniclub Falky Land. De kinderwereld:
Ook hier is groot uitgepakt. Speciaal kinderzwembad met glijbaan. Wellnesscentrum met sauna en Turks bad en wellnessbehandelingen voor kinderen met hun ouders. Dit alles vindt u in Family Hotel Cristallo in Katschberg!

"High lights":
- SPA en wellnesscentrum voor kinderen
- 2000 m2 welzijn en zwembaden
- elegante Alpensfeer
- direct op de skipistes van Katschberg

Onze tip
Voor wie van een wellness- en beautyfarmvakantie houdt met het hele gezin in een traditioneel hotel met echte Alpensfeer. Ideaal voor kinderen die met hun ouders willen skiën. De skipiste is op slechts 50 m afstand.

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate