Vind de leukste reis

Camping Castell Montgri

Torroella de Montgrí / Costa Brava / Spanje
  1 van 4

Camping Castell Montgri is een topcamping aan de Costa Brava gelegen bij de mooie badplaats L’Estartit. Het is een van de meest favoriete campings voor jong en oud. Deze deels vlakke camping  met maarliefst 3 zwembaden waterglijbanen en peuter zwembaden kunnen we wel zeggen dat het  hier voor de  kinderen aan niets ontbreekt.

De camping is gelegen op 10 minuten  loopafstand van het strand, maar je kan natuurlijk ook gratis op de camping bus springen die elke uur naar de camping en het strand rijdt. Met je eigen auto naar het strand is ook geen probleem, er is meer dan voldoende gratis parkeer terrein direct aan het strand.

Het animatie team van Castell montgri staat dagelijks klaar om de meest mooie shows op te voeren, na 23.00 uur is de camping disco geopend die onder de grond is gelegen, dus geen overlast geeft voor diegene die  kiezen voor een rustige nachtrust.

Voor de wat oudere jeugd is er het populaire uitgaansplein in L’estartit met een ruime keuze aan barretjes cafeetjes en een aantal Discotheken.   De camping heeft verschillende restaurants waarvan ook een take a way. We mogen wel zeggen gezien onze jaarlijks terug kerende gasten dat Camping Castell Montgri echt een uitblinker is in zijn soort. Onze bungalowtenten en stacaravans zijn gelegen op de mooiste locaties van de camping.  Die wij natuurlijk hebben kunnen bemachtigen door de jaren lange samenwerking met deze camping. In tegendeel tot andere organisaties bieden wij stacaravans en tenten die maximaal 3 tot 4 jaar oud zijn met werkelijk alles er op en eraan.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate