Vind de leukste reis

Camping Le Vieux Port

Messanges / Aquitaine / Frankrijk
  1 van 7

De bij Nederlanders zéér bekende camping Le Vieux Port, gelegen in een groot pijnbomenbos wordt gerekend tot de absolute top in Frankrijk (vanaf 2011: 5 sterren !!) en heeft voor iedereen wat te bieden. Het waterparadijs met 3 zwembaden (waarvan één overdekt) en waterglijbanen zal zeker bij de jeugd in de smaak vallen, evenals de vele overige faciliteiten.

Er is zelfs een paardrijcentrum! Na een korte wandeling over het aangrenzende duin treft u op 400 m het uitgestrekte zandstrand aan, maar wellicht gaan de kinderen liever met het campingtreintje dat de gasten op het strand afzet.

Omgeving:
In de directe omgeving van de camping treft u eindeloze dennenbossen met mooi aangelegde fietsroutes en ruiterpaden, kilometers zandstrand en diverse meertjes. Neem dus zeker uw fiets en surfplank mee !!! Op 1 km van de camping ligt het gezellige Vieux Boucau waar u 's avonds een keuze kunt maken uit diverse leuke restaurants en terrasjes. Vanuit de camping zijn diverse dagtochten mogelijk: het chique Biaritz, de Pyreneeën, Lourdes, de wijnstad Bordeaux of het hoogste duin van Europa Dune du Pyla.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate