Vind de leukste reis

La Pierre Verte

Fréjus / Provence-Alpes-Côte d’Azur / Frankrijk
  1 van 8

La Pierre Verte is een ruim opgezette, schaduwrijke camping met een gemoedelijke sfeer en al jarenlang populair bij Nederlandse gasten. Verscholen in een groot groen dennenbos, bevindt u zich hier op slechts enkele minuten rijden van de zandstranden van Fréjus.

Op deze gezellige gezinscamping met uitstekende faciliteiten, heeft Carazur op de mooiste plekjes, behalve haar luxe stacaravans ook enkele stacaravans met extra comfort geplaatst, die nog groter en comfortabeler zijn. Deze modellen zijn onderling verschillend. De oude romeinse vestiging Fréjus is de laatste jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste badplaatsen aan de Franse Rivièra.

U vindt hier goed verzorgde zandstranden, een groot waterpretpark, grote winkelcentra, een safaripark en een levendige boulevard waar u heerlijk kunt eten, uitgaan en flaneren. Gelegen in het hart van de Rivièra is Fréjus een ideale uitvalsbasis voor de vele excursiemogelijkheden, waarover onze eigen Carazur medewerkers u uitgebreid zullen kunnen informeren.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate