Vind de leukste reis

Camping Goudal

La Salvetat sur Agoût / Languedoc-Roussillon / Frankrijk
  1 van 7

Camping Goudal is een rustieke en kindervriendelijke familie camping in het schitterend natuurpark “Parc Naturel Régional du Haut-Languedoc”. Hier in dit nog niet door toeristen overspoelde gebied “Languedoc Roussillon” ligt onze sfeervolle camping speciaal geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Ook voor avontuurlijke jongeren die van natuur en sport houden is onze camping een belevenis. 

De camping is gelegen nabij het dorpje La Salvetat sur Agout, bij vier grote recreatiemeren. De dikke muren van de pittoreske gebouwen zorgen voor een aangename koelte in de zomer. Hier en daar groeien vetplantjes uit de muur en overal ruik je nog de pure natuur en kun je genieten van de stilte. De camping biedt voorzieningen die jullie verblijf zeer aangenaam maken, zoals vanzelfsprekend een schoon sanitair en ruime grote kampeerplaatsen. 

Mooi en rustig gelegen met mooie uitzichten en met een vlakke grasbodem, in de bossen of gezellig bij het zwemmeertje, lekker in de zon of in de schaduw, voor iedereen wat wils. Verhuur accommodatie als houten chalets, trekkershutten en volledig ingerichte De Waard tenten zijn aanwezig zodat de vakantie meteen kan beginnen bij aankomst. 

Wij willen jullie graag de luxe bieden van de rust, ruimte en vrijheid om ons heen, om zo heerlijk te kunnen genieten en te ontsnappen uit de dagelijkse drukte. Op de camping krijgen kinderen de ruimte en kunnen kiezen uit een vrij en gratis programma van activiteiten om zich te vermaken. Iedere voormiddag van maandag tot vrijdag een activiteitenuurtje voor de kleintjes met hutten bouwen in de bossen, kampvuuravond, hoofdtooien maken etc.

 

 

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate