Vind de leukste reis

La Castillonderie

Thonac / Aquitaine / Frankrijk
  1 van 6

Goede wijn behoeft geen krans, dit gaat zeer zeker op voor camping La Castillonderie, al jaren de ideale vakantie bestemming van vele Nederlanders. Verscholen in het centrum van drie valleien en omgeven door bossen in het hart van de Périgord Noir vindt u camping La Castillonderie. Op deze kindvriendelijke camping heerst een familiale sfeer waar u zich snel thuis zult voelen, de Nederlandse eigenaars doen er werkelijk alles aan om uw kinderen te vermaken.  Wekelijks pannekoek eten met de kinderen en een grottentocht speciaal voor de kinderen.      

De camping is kleinschalig maar ruim van opzet, de  kampeerplaatsen hebben een natuurlijke afscheiding en er is een groot door bos begrensd speelveld, voor de aller kleinsten is er een overdekte zandbak en aan speeltoestellen is er ook geen gebrek. De eigenaars hebben netheid en hygiëne hoog in het vaandel staan, de plaatsen zien er schoon en opgeruimd uit en het sanitair wordt dagelijks driemaal schoongehouden.

De receptie bevindt zich in een typisch Frans gebouw, hier is het winkeltje voor de dagelijkse boodschappen, elke dag vers brood en goede door de eigenaars zelf geselecteerde wijnen. Een keer geen zin om te koken, in het restaurant, wordt wekelijks een speciaal diner aangeboden, tevens kunt u hier terecht voor snacks. Op het schaduwrijk terras kunt u genieten van een heerlijk koud tapbiertje of een speciaal geselecteerde streekwijn. Vanaf het terras overziet u het zwembad, dit is groot en erg mooi gelegen met een groot zonneterras en comfortabele ligstoelen.      

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate