Vind de leukste reis

Camping Le Mondou

Saint Julien De Lampon / Aquitaine / Frankrijk
  1 van 6

Met ingang van het seizoen 2010 mogen wij u ook ontvangen op camping Le Mondou, de sfeervolle familiecamping van Lia en John Doejaaren. Dit vriendelijke Nederlandse echtpaar heeft service met een ongedwongen sfeer hoog in het vaandel staan. U zult merken dat deze camping alles heeft voor een zorgeloze kampeervakantie voor het hele gezin. Mooie ruime plaatsen met een vrij uitzicht,  een heerlijk zwembad en uitstekende sanitaire voorzieningen, de afgelopen winter werd éen van de twee sanitairgebouwen geheel vernieuwd. 

 Er is een Petit restaurant met een bar, draadloze internetverbinding (niet gratis) over de gehele camping een cyber café en elke ochtend vers brood van de boulangerie. Het restaurant heeft een gezellig terras waar u o.a. een Petit déjeuner kunt bestellen, in het hoogseizoen worden er bijzondere streekgerechten geserveerd. U kunt meedoen met het wekelijkse petanque concours en bij voldoende interesse organiseert John een groepskanotocht op de Dordogne. Verder zijn alle attributen aanwezig voor uw kinderen om zich te vermaken.

De camping ligt op loopafstand van Saint Jullien de Lampon, een dorpje met ruim 600 inwoners. Dit pittoreske dorpje werd gebouwd aan de rand van de Périgord op de grens van de Lot, aan de oevers van de Dordogne. In het dorpje vindt u onder meer de kruidenier, bakker en slager, het postkantoor, pinautomaat en een drogist. In het typisch Franse dorpscafé kunt u op het terras heerlijk genieten van een drankje. Donderdags is er een druk bezochte markt met veel streekproducten. De streek nodigt u uit om wandelend te verkennen, op de camping zijn een aantal prachtige wandelroutes verkrijgbaar.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate