Vind de leukste reis

Chalet-te-huur.nl

Montana / Wallis / Zwitserland
  1 van 5

Een chalet huren in de zomervakantie wordt ook steeds populairder. Want ‘s zomers stapt u direct vanuit onze chalets de overweldigende wereld van de Zwitserse Alpen binnen om daar te genieten van de vrijheid en de stilte van de nog ongerepte natuur. Hier laat u zich betoveren door de unieke panorama’s tegen de entourage van eeuwig besneeuwde bergtoppen, groene weiden en kletterende watervallen.

En bij thuiskomst is het in de wintermaanden besneeuwde terras de luie basis voor uw eigen ‘happy hour’ in de avondzon. Op loopafstand van de chalets vind u altijd een attractief dorp waar u kunt slenteren langs winkeltjes, leuke restaurantjes bezoeken of een afzakkertje kunt nuttigen tot in de late uurtjes.

Tennis- schaats- en golfbanen, maneges, zwembaden, kabelbanen en vele attracties zorgen voor een afwisseling van chique en gezellig vakantieplezier. De staf van SwissChalet treft alle voorbereidingen voor uw aankomst. De chalethost zorgt voor een warm welkom in een schoon chalet. Hij of zij zijn uw vraagbaak en gids tijdens uw vakantie.

Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate