Vind de leukste reis

Landal Mont Royal

Kröv / Moezel / Duitsland
  1 van 6
De Franse Koning Lodewijk de 14e kwam al naar Duitsland voor het fabelachtig mooie panorama vanaf de Mont Royal. Als daar toen al Landal Mont Royal had gelegen, was hij nooit meer weggegaan. Hier liggen de Moezel en de wijngaarden aan uw voeten. Adembenemend! Wandel eens naar de vestingsruïne of naar de wijndorpjes Kröv en Kövenig, waar de wijnboeren graag iets van hun bedrijf willen laten zien. Geniet van het zonnetje én het uitzicht tijdens een boottochtje op de Moezel. Die koningen hadden beslist smaak! 

Comfortabele bungalows. Woonkamer met zit- en eethoek. TV met Nederlandse zenders, radio-/cd-speler. Spellendoos. Open keuken met magnetron. CV. Terras met terrasmeubilair (zonder kussens) en parasol. Bedden voorzien van dekbedden. Rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar, evenals bungalows voor gasten met astma of COPD.

Landal Mont Royal beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo is er een midgetgolfbaan, tafeltennistafel, schaakspel, dierenweide, kinderspeelhoek, multifunctioneel sportveld, één grote speeltuin met o.a. een airtrampoline, meerdere kleine speeltuinen en een zwembad met apart kleuterbad.  Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende het gehele jaar een recreatieprogramma georganiseerd onder leiding van een recreatieteam. Op Landal Mont Royal valt voor zowel kinderen als volwassenen genoeg te beleven. Uw vakantie wordt zeker een succes. Zowel op het park als in de directe omgeving worden diverse activiteiten georganiseerd. Het Sport- & Recreatieteam zorgt voor een leuk, actief en creatief programma.
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate