Vind de leukste reis

Italie rondreis

Rondreis / Italië
  1 van 6

Vanuit NL bereik je in 10 uur je bestemming het Como meer (1200 km). Je verblijft dichtbij het Como meer in een rustige gelegen residentie op loopafstand van het meer het dorpje. Daarna zak je af naar het zuiden richting Florence en verblijft in een agriturismo temidden van het Toscaanse natuurschoon en bezoekt de hoogtepunten zoals Florence, Siena of Pisa. Je rijdt verder naar de kust om daar in een vakantieparkje dichtbij het kustplaatsje Venturina. De terugweg naar Nederland vanaf Toscaanse kust 13 uur te rijden (1400km).

 

Je verblijft hier in een residentie op loopafstand van het dorpje en het Comomeer gerund door de familie Garavaglia, de kinderen kunnen een frisse duik nemen in een van twee zwembaden. Er zijn volop te beleven op cultureel gebied, zoals het bezoeken van prachtige kerken, stadjes en musea. Je tweede bestemming: in de nabijheid van Florence, de Chianti streek waar je in een appartement verblijft gelegen op een prachtige agriturismo, temidden van twee uitstekende restaurants. Je maakt kennis met Toscane en haar steden zoals Florence die vele bezienswaardigheden en hoogtepunten laat zien. De meeste toeristische attracties in Florence liggen op de rechteroever van de rivier de Arno. Wat heel prettig is, is dat de meeste van de belangrijkste bezienswaardigheden op loopafstand van elkaar zijn. Het historische centrum is dus te overzien. Er is een keur aan mooie en historische gebouwen, paleizen en musea.

 

Je sluit de vakantie af dicht bij de Toscaanse kust en verblijft in een goed verzorgd vakantiepark: Venturina en San Vincenzo (11km). In het park is een restaurant gelegen en twee zwembaden dus voor de kinderen is er genoeg vermaak. Het is een ideale omgeving voor kinderen, ze kunnen vrij spelen. Dat maakt het ook voor ouders met kleinere kinderen ideaal. De terugweg naar Nederland vanaf San Vincenzo duurt ± 13 uur (1400km), indien je deze reis met vlucht wilt dan is dat mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden of boek zelf de vlucht. Bij Family Tours kun je terecht voor een bijzondere rondreis op maat. Family Tours stelt aan de hand van de persoonlijke wensen en samenstelling van ieder gezin een perfecte reis op maat samen. Ruime keuze uit kleinschalige tot luxe maar altijd sfeervolle verblijven waar zowel ouders als kids blij van worden en die bovendien ook los geboekt kunnen worden. 

 

• Uniek vakantieaanbod Zuid-Europa

• Vrijblijvend en persoonlijk advies

• Offerte op maat: voor individuele rondreizen

• Ruim aanbod uit kleinschalige/sfeervolle accommodaties

• Keuze uit zowel luxe als betaalbare verblijven

• Vluchten en autohuur kunnen verzorgd worden

• Altijd in de buurt van andere speelkameraatjes

 

Type Hotel
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate