Vind de leukste reis

Portugal: 10-daagse rondreis van Lissabon naar de Algarve

Rondreis / Portugal
  1 van 7

Sprookjespaleizen combineren met het Portugese achterland en eindigen aan de kust?

Wij nemen je mee naar Sintra, bezaaid met paleizen en een wel héél bijzonder sprookjespaleis: het Peña paleis. Heb je wel eens in Tram Eléctrico gezeten? Deze lijkt regelrecht uit het museum te komen maar rijdt nog steeds aan een kabel voortgetrokken door de smalste straatjes van Lissabon. Combineer dit met een bezoek aan het vergeten achterland; de Alentejo. Met plaatsen als Evora waar een vrijwel intacte Romeinse tempel of bezoek Montsaraz, een vestigingsstadje hoog op een berg gelegen tegen de Spaanse grens. Na deze bezienswaardigheden wil je dicht bij het strand al deze indrukken laten bezinken….   

 

Deze 10-daagse rondreis maak je met je eigen gezin en voert je langs een 3-tal locaties.

Je begint in de buurt van Lissabon/Sintra even buiten het dorpje Colares waar je verblijft op een sfeervolle Quinta, waar de kinderen zullen zich onmiddellijk zullen thuis voelen. Niet alleen zit je dicht bij een van de mooiste kusten van Portugal maar er zijn op minder dan een half uurtje rijden vele culturele uitstapjes mogelijk zoals het koningstadje Sintra. Hier struikel je bijna over de kastelen en paleizen en bezoek je het sprookjeskasteel Peña. Hier bezoek je o.a. het stadje Evora,  met een indrukwekkende hoeveelheid historische gebouwen van Romeinse overblijfselen tot een kapel die van echte menselijke beenderen is opgebouwd! Je verblijft op een boerderij in een appartement met 2 slaapkamers. De reis eindigt in de Algarve dicht bij de kust in sfeervolle appartementen en 2 zwembaden waar de kinderen eindeloos zich kunnen vermaken rond het zwembad met andere vakantievriendjes.

 

Bij Family Tours kun je terecht voor een bijzondere rondreis op maat.

Speciaal voor de voor- en najaarsvakantie maar ook voor de zomervakantie zijn er volop mogelijkheden.  Family Tours stelt aan de hand van de persoonlijke wensen en samenstelling van ieder gezin een perfecte reis op maat samen. Family Tours biedt een mooie selectie uit het niet-gangbare aanbod: weg van het massatoerisme en voor ieder wat wils. Ruime keuze uit kleinschalige tot luxe maar altijd sfeervolle verblijven waar zowel ouders als kids blij van worden en die bovendien ook los geboekt kunnen worden. 

 

Wat kun je vinden bij Family Tours:

- Uniek vakantieaanbod Zuid-Europa

- Vrijblijvend en persoonlijk advies

- Offerte op maat: voor individuele rondreizen

- Ruim aanbod uit kleinschalige/sfeervolle accommodaties

- Keuze uit zowel luxe als betaalbare verblijven

- Vluchten en autohuur kunnen verzorgd worden

- Geeft advies over bijzondere plekken. 

- Altijd in de buurt van andere speelkameraatjes

- Ouders blij, kinderen blij.

Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate