Vind de leukste reis

Fenomenaal Frankrijk met Family Tours

Rondreis / Frankrijk
  1 van 10

Fenomenaal Frankrijk met Family Tours
Frankrijk a la Family Tours is een combinatie van luxe, kamperen, natuur en familievriendelijk; prettig, inspirerend en comfortabel voor wel ouder als kind! Frankrijk is voor velen het mooiste stukje buitenland dat ze kennen. Al reizend en verblijvend in Frankrijk kun je genieten van het typische savoir vivre van La DouceFrance. De streekproducten en de nationale Franse Keuken zijn wereldberoemd en overal in Frankrijk kun je daar gewoon ‘in het wild’ van genieten. Het is niet voor niets dat de UNESCO de gastronomische Franse maaltijd, het repas gastronomique, opgenomen heeft op haar lijst. Voor het reizen met baby’s en kinderen is Frankrijk een onovertroffen land qua afstanden.

Van Noord naar zuid: Parijs, Bretagne, Atlantische kust en Auvergne: 21 dagen in zomer. Met verblijf op klein schalige campings en in een boomhut (… of luxe suite).
Met een start in een luxe houten chalet op 50 km (midden in de groene bossen) van Parijs kom je uitgerust aan – je hoeft gelukkig niet zo ver te rijden. Vanaf deze camping kun je heel gemakkelijk met het openbaar vervoer Parijs en Versailles bezoeken. Of gewoon lekker een boekje lezen en een duik nemen in het natuurlijk gezuiverde zwembad…ook een optie! Na 3 nachten zak je langzaam af naar de Bretonse kust – waar je een heerlijke week in een ingerichte tent op een eco - vriendelijke camping -  direct aan een waanzinnig strand verblijft. Deze camping is gelegen aan een van Europa’s mooiste stranden met veel – heel veel sportieve activiteiten op en rond het strand. Ervaar Bretagne met haar gemoedelijke en sfeervolle kustplaatsen, talloze kleine eilandjes en natuurlijk Nantes niet te vergeten. Elke ochtend wordt het verse ontbijt geserveerd door Morgane met een grote glimlach. Afsluitend en al een beetje na – mijmerend over alle ervaringen en indrukken met nog een hele week voor de boeg verblijf je in de glooiende groene Auvergne in een comfortabele mobile home.

Bij Family Tours kun je terecht voor een bijzondere rondreis op maat.
Speciaal voor de voor- en najaarsvakantie maar ook voor de zomervakantie zijn er volop mogelijkheden.  Family Tours stelt aan de hand van de persoonlijke wensen en samenstelling van ieder gezin een perfecte reis op maat samen. Wat kun je vinden bij Family Tours:

- Uniek vakantieaanbod Zuid-Europa

- Vrijblijvend en persoonlijk advies

- Offerte op maat: voor individuele rondreizen

- Ruim aanbod uit kleinschalige/sfeervolle accommodaties

- Keuze uit zowel luxe als betaalbare verblijven

- Vluchten en autohuur kunnen verzorgd worden

- Geeft advies over bijzondere plekken. 

- Altijd in de buurt van andere speelkameraatjes

- Ouders blij, kinderen blij.

Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate