Vind de leukste reis

Rondreis Noorwegen en Denemarken

Rjukan / Westelijk fjordengebied / Noorwegen
  1 van 10

Noorwegen en Denemarken leren kennen in één reis? Dit is een unieke en zeer afwisselende reis voor jong én oud! Van Kiel maakt u de overtocht naar Göteborg. Vervolgens rijdt u door het prachtige Zweedse en Noorse landschap naar Rjukan. Na 1 week gaat u weer per boot van Oslo naar Frederikshavn. Een klein stukje rijden en dan komt u aan in Pandrup.

Een prachtig park waar u zich zeker niet zult vervelen!  Vakantiepark Gaustatunet bestaat uit 36 luxe en gloednieuwe appartementen in Noorse stijl. Alle appartementen zijn ruim en hebben een terras of balkon. Het vakantiepark ligt op 1000 m. hoogte, in een rustige omgeving aan de voet van de Gaustablikk berg met uitzicht over een meer. Rodhus Klit Vakantiepark is in het noorden van Jutland gelegen.

Het park ligt dichtbij de zee. Het gebied kenmerkt zich door de grote hoeveelheid duinen. Enkele excursies die u kunt doen in de omgeving zijn; Faarup Sommerland, bezoek aan de dorpjes Løkken en Blokhus, Noordzee Aquarium in Hirtshals en Aalborg met Tivoli en de dierentuin. Het park beschikt over 148 vakantiewoningen.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate