Vind de leukste reis

Amelander Paradijs

Buren - Ameland / Waddeneilanden / Nederland
  1 van 8
Het Amelander Paradijs is een ruim opgezet appartementen complex gelegen tussen het prachtige plaatsje Buren en het Amelander strand. U verblijft in ruime appartementen met keuken en terras of balkon. Het prachtige brede Amelander strand ligt op slechts enkele fietsminuten van uw appartement. Geniet hier van de rust en de ongerepte natuur! U kunt bij het appartementencomplex fietsen huren. Op Amelander Paradijs heeft u tevens de mogelijkheid om lekker met de familie te barbecueën bij de grillplaats.
 
Voor de kleinsten is er een speelplaats in de binnentuin. Voor de oudere kinderen is er naast het gebouw een eigen speelplaats om bijvoorbeeld te volley- of voetballen. De speelweides zijn door de grote ook ideaal om te vliegeren. Een tafeltennistafel is er natuurlijk ook. Tegenover het complex bevindt zich het zwembad De Golfslag. Het is een overdekt 25 meterbad met een waterspeeltuin en een grote glijbaan. Daar kunnen uw kinderen deelnemen aan een recreatieprogramma met elke week weer andere activiteiten.
 
Ameland is bekend om de vele mooie fietspaden. Amelander Paradijs is direct aangesloten op een fietsroute. U bent in slechts enkele minuten op het brede Amelandse zandstrand. De stranden geven u een heerlijk dagje uit. Het is er heerlijk om te zwemmen, zonnebaden, zandkastelen bouwen, vliegeren of om gewoon van een kopje cappuccino te genieten op het terras van een strandpaviljoen. Buiten de zomer kunt u lekker uitwaaien tijdens een strandwandeling. Huisdieren zijn in sommige appartementen van het Amelander paradijs toegestaan, dus neem uw hond gezellig mee.
Type Vakantiehuis
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate