Vind de leukste reis

Camping Westende

Westende / West-Vlaanderen / België
  1 van 5
Kompas Camping Westende dankt zijn faam aan zijn ligging, op minder dan 10 minuten wandelen van de prachtige luilek kerstranden van de Noordzee. De tussenliggende duinen en de zilte zeelucht zorgen meteen voor een typische vakantie sfeer. Op de middelgrote camping wordt tijdens het hoogseizoen door het animatieteam dagelijks een programma verzorgd met activiteiten voor jong en oud. Indien het weer iets tegenzit, is er op de camping een overdekte speelruimte.
Dit is dé ontmoetingsplaats voor jongeren en hier kunt u terecht voor een partijtje tafeltennis, tafelvoetbal of biljart. Ook de kleinste kampeerders kunnen er op een grote speelmat naar hartelust spelen. Strand, zee en duinen zijn de tover woorden voor de Belgische westkust.
De prachtige Noordzeestranden zijn geliefd bij zonaanbidders en wandelaars. Overdag kunt u heerlijk genieten van de brede zandstranden, terwijl kinderen zich optimaal kunnen vermaken met het vangen van krabben bij de verschillende pieren. Ook het huren van een skelter op de boulevard geeft veel plezier. De Belgische westkust heeft met zijn vele badsteden een overvloed aan dagtochten. Onder andere het zeer populaire themapark Plopsaland van Kabouter Plop valt erg op tussen de mogelijke dagtochten die u kunt maken.
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate