Vind de leukste reis

Recreatiepark Blauwe Meer

Lommel / Limburg / België
  1 van 8
Midden in de fraaie natuur ten zuiden van het gastvrije Belgische Lommel ligt recreatiepark Blauwe Meer. Met duizenden hectaren bos en duin is Lommel een waar paradijs voor natuurliefhebbers die van rust en de buitenlucht willen genieten. Natuurreservaten De Lage Kempen, Kattenbos en de Lommelse Sahara, liggen om de hoek en bieden in ieder jaargetijde talrijke prachtige wandel- en fietstochten.
De echte cultuurliefhebbers zullen in Lommel zelf tijd te kort komen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan het Glazen Huis, het Vlaams centrum voor Hedendaagse Glas kunst of het cultuurcentrum CC De Adelberg? Door de gunstige ligging van het park kunt u zowel in België (Mol, Genk, Tongeren, Luik), Nederland (Valkenswaard, Roermond, Eindhoven) als Duitsland (Düsseldorf, Aken) diverse steden bezoeken. De ene stad ligt iets verder weg dan de andere, maar u kunt uw vakantie wel een internationale invulling geven! Blauwe Meer is een recreatiepark waarbij het voor jong en oud aan niets ontbreekt.
In de zomer kunt u eindeloos genieten aan de waterplas met zandstrand terwijl uw kinderen zandkastelen aan het bouwen zijn. Ook een afdaling van de 110 meter lange superwater glijbaan in het buitenbad zullen uw kinderen doen gieren van de pret. Is het een dagje iets minder mooi weer? Dan kunt u als gast ook nog (gratis) gaan zwemmen in het Mega Subtropische Zwemparadijs op Recreatiepark Hengel hoef op slechts 27 km afstand. Naast het entertainment programma kunt u zich op het park ook kostelijk vermaken op de diverse sportvelden, speeltoestellen of midgetgolfbaan. Waarbij een tocht met het treintje natuurlijk niet mag ontbreken. Of u nu kiest voor een verblijf in een comforthome of een appartement tot wel 8 personen; iedere plek is een verademing, waarbij privacy hoog in het vaandel staat. Kortom, een vakantie aan Blauwe Meer wordt zeker een tijd om nooit meer te vergeten!
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate