Vind de leukste reis

Bungalowpark Les Sources de Manon

Vallon-Pont-d'Arc / Provence-Alpes-Côte d’Azur / Frankrijk
  1 van 6

Vakantiepark Odalys les Sources de Manon in de gezellige plaats Vallon-Pont-d'Arc in de Ardèche in Frankrijk, bestaat uit twee delen waarvan deel één in het voorjaar van 2006 geopend is. Deel twee is medio 2007 geopend. Beide delen bestaan uit een zeventigtal, in groepen van vier of zes geschakelde bungalows, gelegen rondom een zwembad. Er zijn twee zwembaden en elke bungalow heeft een eigen tuin met terras.

Het vakantiepark ligt aan de rand van het dorp op ca. 800 m van het centrum en op ca. 2 km van de rivier de Ardèche. In Vallon Pont d'Arc vindt u alle winkels voor uw dagelijkse boodschappen, evenals bars, restaurants en terrasjes. In de omgeving is heel veel te doen, van het bezoeken van historische plaaten tot raften op de rivier. Breng zeker eens een bezoek aan Labeaume, een van de 'plus beaux villages de France' (ca. 15 km). De rivier de Ardèche biedt fantastische watersportmogelijkheden zoals kanoën, kajakken, raften of canyoning. Of geniet van de prachtige uitzichten langs de 'haute Corniche', de kronkelige bergweg die naar St. Martin d'Ardèche leidt. 
 
Vakantiepark Odalys les Sources de Manon is bijzonder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen omdat alle bungalows op de begane grond zijn gesitueerd. Ook met wat grotere kinderen die sportieve activiteiten willen ondernemen, biedt dit park een fantastisch vakantie adres. Gaat u met zijn tweeën buiten de schoolvakanties? Dan is Vallon Pont d'Arc de ideale uitvalsbasis om de Ardèche te ontdekken en biedt het park zelf rust en ruimte. 
 

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate