Vind de leukste reis

Parc Du Soleil

Noordwijk aan Zee / Zuid-Holland / Nederland
  1 van 5

Parc Du Soleil is een heerlijk familiepark wat al jarenlang liefhebbers van zon, zee en plezier naar zich toe trekt! Dit heeft het park mede te danken aan de heerlijke locatie aan de rand van de duinen, aan de Zuid-Hollandse kust, maar ook de mogelijkheden op het park zelf mogen er zijn! Het strand en de zee bereik je per fiets in minder dan een half uur. Ook in de directe omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. Jong en oud genieten van een veelzijdige strandvakantie op Parc Du Soleil.

Op het park vind je een gezellig grand café waar het heerlijk toeven is met een hapje en een drankje. In het overdekte zwembad kan er eindeloos gespetterd worden en in het overdekte speeltuin kan er door de jongste gasten naar hartelust gespeeld worden. Het park biedt als alternatief gratis kaarten aan voor een overdekt zwembad dat in de nabije omgeving van het park is gelegen. Je kunt hier onbeperkt gebruik van maken en na het verblijf de entree kaarten van de 2 zwembaden indienen om de kosten direct van retour gestort te krijgen door het park.

Noordwijk zelf bestaat uit twee kernen; de badplaats met haar lange kuststrook én de binnenstad. Natuurlijk zijn de zee en het strand de voornaamste trekpleisters, maar ook Noordwijk zelf is het bezoeken waard. Er zijn vele gezellige horeca- en winkelgelegenheden en bezienswaardigheden. Daarnaast vind je in Noordwijk diverse andere faciliteiten, waaronder een jachthaven, een bowlingcentrum, een tennisbaan, een manage en nog veel meer.

Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate