Vind de leukste reis

Landal Bad Kleinkirchheim

Kleinkirchheim / Bad Kleinkirchheim / Oostenrijk
  1 van 6
Wandelen naar een karakteristieke almhut omgeven door de afgeronde toppen van de Nockberge. De spieren spannen op een mountainbike om u daarna heerlijk te laten verwennen in de ontspannende thermen op slechts 200 meter afstand. Het kan allemaal als u verblijft op Landal Bad Kleinkirchheim in het zuiden van Oostenrijk, dat ligt neergevleid tegen een zonnige berghelling op 1000 meter hoogte én in een prachtige bosrijke omgeving. 

Landal Bad Kleinkirchheim beschikt over diverse faciliteiten voor kinderen. Zo zijn er twee speeltuinen met diverse speeltoestellen, een spel-O-theek, een kinderspeelhoek, een lama verblijf, vismogelijkheden en een zwembad met een apart kleuterbad.  Op het park kunnen de allerkleinsten zich lekker uitleven in de Bollo Club. Hier kan naar hartelust geknutseld, gekliederd en gespeeld worden. Daarnaast wordt er gedurende de schoolvakanties een recreatieprogramma georganiseerd onder leiding van een recreatieteam.  

Het zachte en zonnige klimaat aan de zuidkant van de Alpen is ideaal voor prachtige wandelingen in de Nockbergen. De zacht glooiende bergtoppen in het Nationalpark Nochberge zorgen voor een prachtig uitzicht. Authentieke berghutten en 'Buschenschanken' wachten de gasten op met voedzame lekkernijen en de typische Karinthische gastvrijheid. Binnen de korste keren is de energievoorraad weer aangevuld en is de stress van alledag vergeten. Leun lekker achterover, adem diep in, kijk naar het betoverende berglandschap met meer dan 1000 km aan idylissche en goed onderhouden wandelpaden en voel hoe goed het hier is. 
Type Vakantiepark
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate