Vind de leukste reis

Altomincio Family Park

Salionze / Gardameer / Italië
  1 van 6
Altomincio is een groot familiepark met veel voorzieningen en activiteiten voor een topvakantie voor het hele gezin. Het levendige en gezellige vissersdorp Peschiera del Garda ligt op ca 7 km. Het is makkelijk te bereiken per bus of per auto (ca. 7 km). Maar leuker nog: per fiets via het fietspad wat al bij de camping begint! Gardaland ligt op ca. 13 km en het mooie Verona op ca. 25 km. Het centrum van Salionze ligt op ca. 350 m.

Bent u op zoek naar een zwembadparadijs? U vindt het hier in Altomincio! Er zijn twee lagunezwembaden met diverse glijbanen. Er is een apart kinderbad voor de kleintjes. De drie zwembaden samen geven u en uw kinderen 1300 m² zwemplezier! U kunt gebruik maken van de gratis ligbedden en parasols aan het zwembad.

Camping Altomincio beschikt over tafeltennis- en pooltafels, een speelkamer, een tv-kamer, drie speeltuinen, een volleybal- en een voetbalveld en een jeu de boules-baan. Tevens vindt u er een minigolfbaan (€), trampolines en Nederlandstalige dag- en avondanimatie (eind mei tot medio september) met o.a. (kinder)disco-avonden. U kunt fietsen huren via de receptie (€). Op ca. 1,5 km kunt u golfen en op ca. 5 km kunt u paardrijden. Voor de liefhebbers van vissen: u heeft een hele rivier tot uw beschikking! Het plaatsen van een extra tentje bij de stacaravan is niet toegestaan.

Op uw aankomstdag kunt u vanaf 15.00 uur in uw stacaravan. Op de dag van vertrek dient u uiterlijk om 10.00 uur uw stacaravan te verlaten. Wilt u 's avonds pas vertrekken, dan is dat geen probleem. U kunt zelfs de hele dag nog zwemmen. Bij het zwembad zijn verkleedruimtes.

Huisdieren zijn welkom op de camping. Hier zijn extra schoonmaakkosten aan verbonden (€).
Type Camping
Meer info, prijs & reserveren
Zoek bestemming

Trefwoord:
Categorie:  
Accommodatie:
Land:
Regio:
© 2019, VindDeLeuksteReis.nl, All rights reserved.
Webdesign: Pixelerate